Maddox

Design, elektronik & teknik

Home - Blog - Min italienske restaurant i Ballerup

Min italienske restaurant i Ballerup

Posted on in Blog

Der er et sted i Ballerup jeg elsker at komme og spise. Det er La Rustica. Jeg kan godt lide at spise på La Rustica, fordi der er dejlig og afslappet stemning og god betjening. Jeg foretrækker at spise der til aftens, men kommer også en gang imellem forbi til brunch i Ballerup, på La Rustica. Hvis jeg skal vælge brunch i Ballerup, er La Rustica klart at foretrække. Det er flotte lokaler og en særlig italiensk stemning. Hvis jeg skal finde en cafe i Ballerup foretrækker så afgjort også La Rustica. Det er dejligt at dumpe ind og spise frokosten mens jeg læser avisen på La Rustica. Det er min yndlingsrestaurant og jeg tager gerne mine venner og familie med italiensk restaurant når vi skal ud og spise.

italiensk restaurant ballerup

Spisesteder i Balleup

Udover at det er den bedste brunch buffet i Ballerup, så er La Rustica også blandt de bedste spisesteder i Ballerup. Jeg har min klare favorit. Jeg er vild med det italienske køkken og det er netop hvad den italienske restaurant Ballerup er eksperter i. Jeg havde forleden brug for selskabslolaker i ballerup og tog derfor kontakt til La Rustica. De kunne godt holde vores selskab i deres lokaler og stå for det hele. Det var madlavning, oprydning, oppyntning og servering. Det var super nemt og vi kunne stå for at hygge os til festen. Det var en super god oplevelse. Jeg er super glad for at have stiftet bekendtskab med det fremragende spisesteder i Ballerup. Udover at jeg tit spiser på La Rustica, tager jeg også gerne mad med hjem. Jeg synes at La Rustica laver noget af det bedste take away Ballerup kan byde på. Take away i Ballerup har et højt niveau og La Rustica trækker kun gennemsnittet op. Jeg er generelt glad for take away fordi det simpelthen er så super nemt og jeg er ikke så meget til at lave mad selv, så hvis det gælder italiensk restaurant Ballerup, eller take away Ballerup vil jeg anbefale La Rustica