Maddox

Design, elektronik & teknik

Home - Blog - Det er altid sæson for Dior solbriller

Det er altid sæson for Dior solbriller

Posted on in Blog


Det er mørkt, når vi tager på arbejde, og det er mørkt, når vi tager hjem. Det er gråt og vådt udenfor, og det er for koldt til at hoppe i badetøjet og smutte en tur på stranden. Det har sæsonerne bestemt, og jeg elsker Danmark for sæsonerne. Så jeg synes bestemt ikke, at vi skal af med vinteren, og hvis der er noget, jeg savner, så er det sne i december. Men bare fordi det er vinter, og jeg gerne vil beholde den, betyder det ikke, at den ikke kan have lidt goder fra sommeren. Selv når det er vinter, spiser jeg is og drikker iskaffe. Selv når det er vinter, går jeg med solbriller. Og derfor skal kæresten have et par Dior solbriller. Du kan købe dem her.

Et par Dior solbriller kan hjælpe på vinterdepressionen

Min kæreste er en komplet modsætning af mig. Hun stråler, når det er sommer og gemmer sig under dynen, når det er vinter. Det er ikke så slemt i december, for der har hun julen at se frem til. Men så snart vi kommer ind i januar, begynder vinterdepressionen at vise sig hos hende. Derfor er jeg helt sikker på, at jeg skal prøve at gøre noget i god tid denne gang. Jeg vil forsøge at ændre på situationen med et nyt par af hendes elskede Dior solbriller.

De nye Dior solbriller skal ikke være en julegave. Det ville være spild af en gave, der giver glæde. På juleaften er min kæreste lykkelig, uanset hvad hun går af gaver. Selv hvis hun ikke får gaver, vil hun være glad, fordi vi alle er samlet juleaften. Så de lækre Dior solbriller skal gives på det helt rigtige tidspunkt. Og det helt rigtige tidspunkt vil være 1. januar.

Hvis jeg giver hende sine Dior solbriller den 1. januar, så satser jeg på, at det vil være nok til at forebygge den vinterdepression, jeg ved, hun vil få. Jeg vil nemlig ikke engang forsøge at præge hende til at gå med dem, selvom det er vinter. Det ved jeg nemlig, at hun vil gøre helt af sig selv.

Dior solbriller hos Kassandra

Jeg har fundet et lækkert par Dior solbriller hos Kassandra, som jeg ved, hun ikke har i forvejen. Det bedste ved Dior solbriller er nemlig, at de alle er så forskellige og unikke. Så selvom jeg ved, at hun allerede har flere par Dior solbriller, så har hun i hvert fald ikke et par som disse.

Alene derfor er jeg slet ikke i tvivl om, at hun vil begynde at gå med sine Dior solbriller, selvom det er januar. Hun kommer nemlig til at være så begejstret over at få noget nyt, at hun ikke kan vente med at gå med dem. Jeg satser på, at disse Dior solbriller vil give hende den smag af sommer, hun længes efter, og at jeg i sidste ende kan få en kæreste, der er lige så glad for vinteren, som jeg er.