Maddox

Design, elektronik & teknik

Home - Blog - Billige havemøbler i lavsæsonen

Billige havemøbler i lavsæsonen

Posted on in Blog

Pro tip: køb dine havemøbler til rigtig billige penge i vinterperioden! Lavsæsonen er rigtig hård for de fleste forhandlere af møbler til haven, og derfor sætter de som regel størstedelen af deres udvalg ned til en skarp pris. Du har derfor rig mulighed for, at lave et røverkøb på dine næste sommerindkøb til haven.

Uanset om du er på udkig efter havemøbler i hårdt træ, granit, teaktræ eller måske en fin hvide farve, så er jeg sikker på du kan finde en skarp pris på noget i disse tider. Jeg købte selv et billigt havemøbelsæt på havemøbelshoppen.dk til ca. 12.000 kr., hvilket er en rigtig fin pris på et flot sæt i teaktræ.

Det endte med at blive Calais luksus kerne teaktræs havemøbelsæt, som var nedsat fra 19.000 kr. og ned til 12.000 kr. med alt inklusiv. Til havebordet medfulgte der 6 stole, så det er et relativt stort møbelsæt, som kan dække op til 8 personer, da der er to udtræksplader.

havemøbelsæt i teaktræ

Jeg overvejede lidt om jeg skulle købe havemøbler i hvidt, men var i tvivl om hvorvidt (haha), at det ville passe ind. Min facade på huset er nemlig mere over i en ende, hvor mørke farver giver et stærkere sammenspil. Granit og polyrattan møbler er jeg ikke så meget til, da det virker for kunstigt og ikke falder i et med omgivelserne i haven.

Plads til hele familien

Jeg glæder mig allerede til sommer, nu hvor jeg endelig har plads til at invitere hele familien. Både min forældre samt min søster og hendes mand kan komme forbi til grillmad og hygge. Sommeren er simpelthen bare den bedste tid på året, og jeg har de seneste år altid følt mig flov over, at det er mig, som altid bliver inviteret og ikke omvendt.

Jeg går allerede og planlægger, hvilken steg der skal på grillen.

Også oplagt som julegave

Med Black Friday og juleræset i havemøbelbutikkernes lavsæson, så er det et oplagt gavevalg. Jeg har lige købt et sæt lounge havemøbler til min søster, da hun har en større terrasse. Godt nok har hun havestole og bord allerede, men jeg tænker ligeledes at en lounge ville passe perfekt ind. Så kan man starte ud med mad og hygge, og senere rykke over til loungesættet og chille med en cocktail eller øl.

Loungemøbelsættet som jeg har købt, er det sorte Buffalo sofasættet i polyrattan fra Havemøbelshoppen. Ligesom med gaven til mig selv, sparede jeg også omkring 4.000 kr. på dette produkt. Jeg er stadig overrasket over, hvor meget man kan spare, så længe man handler sommerting om vinteren. Det kan være jeg allerede nu skal kigge på solcreme? ?

Se sættet herunder, hvor der er plads 4-5 mennesker:

loungesæt til haven